Rugăciune pentru lumină

Adu-mi Doamne lumină, te rog, mă curăță, mă spală și mă vindecă! Umple-mă cu lumină din pământ, din soare și din ceruri, să mă odihnesc în liniștea ta profundă! Luminează-mi trupul, mintea și sufletul și ajută-mă să-ți urmez, să te ascult și să-mplinesc!

Curăță casa mea, Doamne, te rog, și lumineaz-o, și toate lucrurile mele spală-le de negură și de statornicie! Adu armonie și inundă cu iubire toate locurile în care merg, toate situațiile în care mă desfășor și toate momentele prezent ale vieții mele!

Iubește, Doamne, te rog, casa pe care mi-ai dat-o, comunitatea și natura, oamenii mei, părinții mei, frații mei, copiii mei, apropiații mei, prietenii mei, cunoștințele și toate sufletele cu care împart momente de viață, oricum ar fi ele, bune sau rele! Iubește toți oamenii, și toate sufletele, toate ființele și toată viața, toată mișcarea, toată durerea, toată încrâncenarea, toată iubirea și toată liniștea! Iubește-ne pe noi, oamenii tăi, și luminează-ne sufletele și calea!

Revarsă lumina ta, Doamne, asupra noastră și ne iubește! Umple cu lumină tot pământul, din sufletul lui și până-n stele, să radieze de iubirea ta natura toată, planeta, soarele și frații nopții, galaxia, universul, toată făptura care există, respiră și mișcă sau care stă mocnită, tace și își poartă sorții!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.