Rugăciune pentru suflete

Doamne, te rog, luminează sufletele tuturor oamenilor și ființelor și naturii întrupate, care au trăit și s-au materializat și ți-au împlinit voia! Iubește-i, ajută-i să se odihnească și să lucreze în continuare, fiecare acolo unde i-ai trimis să meargă, curăță-le drumul, mângâie-i și dă-le liniște! Adu lumină în sufletele care ne-au iubit și ne-au crescut, care ne-au îndrumat, care ne-au deschis ochii, care ne-au protejat și ne-au iubit, care ne-au provocat să ne depășim limitele și ne-au fost rădăcini de creștere, care au trăit și au plecat înapoi acasă! Iubește-i, căci ai tăi sunt, parte din tine, ți-au adus cunoaștere și lecții de viață, cicatrici veșnice, purtate ca medalii onorabile cu care să te mândrești în sinea ta!

Te rog, Doamne, luminează și sufletele oamenilor tăi care sunt acum în viață, și pe ale tuturor ființelor și staticelor lucruri care îți trăiesc acum dorința! Ajută copiilor tăi să își găsească drumul, calea, fericirea, împăcarea, și să îți trăiască viața cu toată dedicarea! Ajută-i să te știe, îmblânzește-i și întărește-i în creșterea lor, să dobândească echilibru și autenticitate, individualitate, creativitate, frumusețe și divinitate, trăite toate în profanul vieților noastre care se schimbă ca vântul și ca gândul! Iubește-ne pe noi, care suntem aici și oriunde pe pământ, în galaxie și în univers, să ne putem întoarce la tine liniștiți și împăcați că ne-am atins țelul, când venim acasă!

Iubește, te rog, și copiii noștri care sunt și care vor veni, dă-le putere să ne ierte și să crească plini de armonie, de iubire și de tine, să fie puternici și independenți, dezlegați de păcate strămoșești, liberi să zburde în creație și-n inspirație, în voia ta, în adorație! Ajută-i, te rog, să-ți poarte iubirea și menirea, înțelegerea, energia, zâmbetele, comunicarea, înțelepciunea, smerenia și dăruirea!

Iubește Doamne și Dumnezeul care ești, energia, informația, învățarea, transformarea, viața! Timpul, regulile, procesul, farmecul, unicitatea! Esența, conceptul, subtilul, exemplul! Îți mulțumim pentru tot ce exiști, și ne rugăm pentru sănătatea ta, pentru echilibrul și creșterea ta, pentru împlinirea și perfectul pe care îl privești mereu în oglinda ta, lumea ta.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.