Autonomia

Ce poate fi mai frumos decât să-ți poți manifesta libertatea de decizie și de mișcare?…

Într-o lume în care comunicarea și reclamele de pe mai toți pereții imprimă sentimentul de insuficiență, descoperim că interacționăm cu o populație de suflete care caută preponderent confirmare și apreciere. Nu târziu, găsim că și noi înșine suntem parte din această masă de oameni care și-au pierdut sau n-au avut nicicând o fundație stabilă de valori, pe care să-și ghideze viața în condiții de certitudine și echilibru individual.

Avem nevoie să descoperim frumosul care rezidă înăuntrul nostru, podoaba și culorile sufletelor noastre, pârghiile pe care ne putem sprijini și resursele de putere pe care ni le putem manifesta în orice noapte și în orice zi. Suntem ființe autonome, suficiente în capacitățile și în nuanțele personalității noastre, și valoroase prin însăși unicitatea pe care nu ne-o poate atinge nimeni din exteriorul nostru.

Autonomia și iubirea de sine ne permit să ne manifestăm adevărul propriu, să radiem și să oglindim în jurul nostru lumina care ne aparține. Ne oferă condițiile să ne asumăm ființa care suntem, să ne bucurăm de energia noastră respectând mediul înconjurător și să oferim în jurul nostru din prea-plinul pe care îl deținem, construind conținuturi sănătoase și pline de armonie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *