Conversatie despre rugăciunea pentru altcineva

Q: Te poți ruga pt altcineva? Poți să folosești tehnici de vizualizare? Pt cineva din afara.

AT: Sigur că te poți ruga pt altcineva. Dar ai grijă ca rugăciunea să fie corectă. „Ajută-l/o doamne să își trăiască ce are de trăit, să își depășească încercările, să își învețe lecțiile, dă-i putere să lupte, să creadă în tine și să te primească. Dă-i putere să-ți facă voia ta.”

AT: Și „facă-se voia ta!”

AT: Adică neutru. Pt invocarea ajutorului divin, cu respect pt karma respectivului.

AT: Fără soluții și judecăți despre cum anume crezi sau ți-ai dori tu să se rezolve treaba. Pt că altfel, preiei tu din karma respectivă. Și nu vrei asta.

AT: Remember: noi doar suntem portaluri prin care energia divină se manifestă. Judecata noastră este parțială și subiectivă, și nu știm ce e bine și ce e rău.

AT: Și dacă tot ții (și nu te poți abține) să trimiți în rugăciune ceva personal, trimite iubire necondiționată. Pozitivă, plină de credința că totul e ok, că ești și este în siguranță, că toate se așază în ordine divină, că totul e în ordine oricum ar fi, și că tu și respectivul sunteți inundați cu lumină și iubire divină.

AT: Cu cât păstrezi neutralitatea și obiectivitatea, cu atât poți facilita energia divină să se manifeste. Și devii portal de intermediere. Și crești și tu, și cresc și cei pt care te rogi.

AT: Cu cât îți imprimi propriile dorințe în rugăciune, cu atât slăbești și îți folosești doar energia ta (pt că divinul nu-ți dă acces la a lui) și te umpli cu karma celor pt care te rogi.

AT: Deci bănuiesc că ai înțeles importanța neutralității și a curățeniei și curățirii permanente

Q: Ok

AT: Și poți folosi și tehnici, precum cea a vizualizării, dar musai numai după ce stăpânești bine de tot regula de bază, despre care tocmai ți-am scris

AT: Adică… numai fiind conștientă că tu doar intermediezi îndeplinirea voinței divine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *