Organizarea

Ca după orice curățenie de primăvară, mutăm și reașezăm lucrurile prin casă. Aerul devine mai respirabil și circulă mai liber, și întreaga atmosferă radiază de un tonus proaspăt și plin de viață.

În egală măsură, înăuntrul nostru pot fi reașezate conținuturile pe care le trăim, le putem eficientiza, fluidiza și armoniza. După ce am scăpat de ce nu e al nostru, avem mai mult spațiu și mai multă libertate de manifestare, mai multe posibilități de aranjare a tendințelor și obiceiurilor care ne desenează firea.

Privind în substratul psihicului, observăm că organizarea ne ajută să fim mai fermi în luarea deciziilor, mai preciși în gestionarea atitudinilor și în manifestarea fizică, și ne oferă oportunitatea să ne creăm sau să ne corectăm comportamentele și obiceiurile. Aranjarea/ optimizarea structurii gândirii și a tiparelor decizionale ne aduce o energie nouă, o perspectivă mai limpede asupra vieții, un iz de prospețime și claritate care ne permite să deschidem ochii pentru a privi lucrurile în esența lor.

Organizarea ne permite reinventarea; remodelarea algoritmilor dinăuntrul nostru, sub o formă care facilitează manifestarea mai naturală a adevărului pe care îl trăim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *