Colaborarea

Autonomia individuală ne ajută să ne acceptăm pe noi înșine, să ne iubim și să ne apreciem, astfel încât să ne punem în valoare – cu încredere – calitățile pe care le deținem. Lipsa dependențelor și a condiționărilor exterioare ne permit spațiu de manevră în luarea deciziilor și în materializarea autenticității.

Și ne vine natural să oferim în exteriorul nostru, atunci când deprindem cel puțin un minim necesar de suficiență și de mulțumire de sine. Construim, oferim și dăruim în exterior, împărtășim din conținuturile originale, modelăm după chipul și asemănarea noastră, oglindindu-ne culorile în colectivul cu care interacționăm și în mediul în care ne desfășurăm.

Iar când toți vom învăța să oferim în exteriorul nostru ce-i mai bun în noi, multiplicăm energia productivă și construim o forță colectivă care mișcă munții. Prin colaborare, punem mână de la mână esența noastră individuală și creăm o lume care ne reprezintă în totalitate, o inerție născută din contribuțiile noastre adunate, cumulate, manifestate conștient și asumate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *