Cyborgeala

După ce conduci un timp și prinzi experiență, ți se pare natural să încadrezi mașina în spațiu. Cam știi să aproximezi unde-i sunt colțurile, astfel încât să iei viraje, să faci manevre, să parchezi, să frânezi, fără să te atingi de niciun obiect.

Ajungi să-i cunoști nu numai forma, ci și comportamentul, limitele de dinamică. Și o internalizezi. Devine parte din tine, ca o extensie a spațiului tău de control și a libertăților de mișcare.

Ca orice tehnologie, mașina devine o continuare a corpului nostru și ne transformă în cyborgi. De altfel, noi suntem cyborgi nativi, având capacitatea de a ne extinde spațiul de control cu absolut orice fenomen pe care îl internalizăm:

Îl descoperi și-l cunoști pe Dumnezeul tău interior?!… Dispui de el în modul cel mai armonios cu putință.

Îți cunoști funcționarea psihicului și reușești să-ți gestionezi gândurile și trăirile?!… Dispui de instrumente pentru manifestarea și evoluția ta.

Înțelegi și exersezi conștient relaționarea cu oamenii?!… Descoperi butoanele magice pentru crearea unui climat sănătos de viață.

Explorezi și înțelegi natura, în deplinătatea realităților ei științifice?!… Ți se limpezește și ușurează drumul pe care mergi în viață.

Internalizarea te duce într-un spațiu de negociere corectă a energiei, în relație cu divinitatea în care te manifești. Și se dobândește prin antrenament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *