Sfinți și îngeri

Ce este un sfânt? Sau un înger? Sau un oricare din ăsta sacru de talie-naltă, la care ne rugăm să ne ajute?

Este un simbol al unui tip de energie. Este un suflet de om care a trăit cândva pe pământ și a dus mai toată viața lui slujind într-o anumită direcție. Unul a vindecat, altul a fost curajos și a luptat, altul a facilitat relațiile de iubire, și tot așa. Faptele lui – fiind foarte multe și făcute din tot sufletul și cu toată dedicarea – au ancorat de numele lui respectivele nuanțe, transformându-l într-o categorie, într-un stereotip, într-un concept.

Inerția faptelor lui ajunge să se manifeste dincolo de lumea materială, ajutând oamenii în felul în care s-a priceput s-o facă și de-a lungul vieții, cu condiția ca oamenii să creadă în manifestarea reală a acestei forme de comunicare și armonizare energetică. (Pentru că, în definitiv, credința personală a fiecăruia este cea care face lucrurile să existe și să se întâmple.) Și, cu cât oamenii îl invocă mai tare și cred în performanța lui, cu atât se întărește legătura asta de credință care ajunge să dăinuie peste veacuri.

Și e eficientă big time. Totul ține de cât ești de dispus să beneficiezi de serviciile nevăzute ale spiritelor harnice, dar mute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *